Kalabaza labean

aza kiribilduarekin

  • Kuia 1kg, azala kenduta

  • Bi baratxuri ale txikituta
  • Perrexil freskoa
  • Oliba olioa
  • Gatza
  • 60 g almendra
  • 60 g intxaur
  • 300 g kale hosto txikituta

Pertsona kopurua:

4-6

Prestaketa denbora:

70 minutu

Jatordua:

Afal ordurako egokia

1. pausua

Labea 200ºtan berotzen jarri. Labearen bandejan olio pixkat zabaldu.Kuia zatietan moztu eta bandejan jarri. Gainetik olioa, gatza, berakatza txikitua eta perrexila bota.

2. pausua

Kalabaza bigun dagoenean labetik atera eta tenperatura 180ºtara jeitsi. Kuiari aza eta fruitu lehorren nahastea gehitu eta dena ondo nahastu.

 

3. pausua

Dena ondo nahastu, bandeja estali  eta labean 30 edo 40 minutuz sartu; kalabaza bigundu eta sardexka batekin errez zulatu daitekeen arte.

 

4. pausua

Bitartean almendrak, intxaurrak, olioa eta gatza birrindu, saltsa lodi bat lortu arte.

 

5. pausua

Guztia, estali gabe, labean sartu 6 edo 8 minutuz.

 

On egin!

Errezeta gehiago

Hortzetako pasta naturala

Hortzetako pasta naturala Salbia edo ezkaia Menda-belar esentzia olioa Gatza Buztin zuria | Garrantzitsua da barne erabilerarako izatea, “caolin” izenez ere ezaguna da. 1. pausua Salbia edo ezkaiarekin infusio bat egin, (irakindako urarekin edalontzi bat bete eta...

Ilarrak urdaiazpiko eta arraultza galdarraztatuarekin

Ilarrak urdaiazpiko eta arrautzarekin 800 gr ilar Kipula bat 2 berakatz hortz 100 gr urdaiazpiko puntak 4 arraultza Oliba olioa Gatza Piperrautsa 2 tomate saltsa gilarakada Pertsona kopurua: 4Prestaketa denbora: -Jatordua: Bazkal ordurako egokia 1. pausua Berakatza...

Labore

Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo

ORDUTEGIA

 

Astelehen - Ostiral:

10.00-13.30 | 17:00 - 20:30

Larunbatak:

10:00 - 14:00

TELEFONOA

 

KONTAKTUA

 

FOLLOW US