Hortzetako pasta
naturala
-
- Salbia edo ezkaia
- Menda-belar esentzia olioa
- Gatza
- Buztin zuria | Garrantzitsua da barne erabilerarako izatea, “caolin” izenez ere ezaguna da.

1. pausua
Salbia edo ezkaiarekin infusio bat egin, (irakindako urarekin edalontzi bat bete eta goilarakadatxo bat salbia edo ezkaia gehitu guztia 4 edo 5 minutuz estaliz).
2. pausua
Infusioa iragazi.
3. pausua
Edalontzi garbi batean infusioaren 2 goilarakada, 2 tanta menda-belar esentzia olio eta gatz pittin bat elkartu.
4. pausua
3 goilarakada buztin zuri gehitu eta egurrezko goilara batekin astiro irabiatuko dugu nahastea uniforme geratu arte.
5. pausua
Nahastea ontzi egoki baten isuriko dugu (kristalezko pote txiki baten, adibidez) eta hozkailuan kontserbatuko dugu.
6. pausua
Hortzetako pasta erabili nahi dugun bakoitzean hozkailutik aterako dugu.
On egin!
Errezeta gehiago
Indaba gorri beganoak
Indaba gorri beganoak egun batetik bestera bereziki goxo geratzen dira.
Kalabaza labean
Labea 200ºtan berotzen jarri. Labearen bandejan olio pixkat zabaldu.Kuia zatietan moztu eta bandejan jarri …
Labore
Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo
ORDUTEGIA
Astelehen - Ostiral:
10.00-13.30 | 17:00 - 19:00
Larunbatak:
10:00 - 13:30
FOLLOW US