Ilarrak

Martxo eta ekain arteko uzta, freskoan jaten den jatorri asiarreko lekaria da.

 

 

Ezaugarriak

Makronutriente, mikronutriente eta zuntzari dagokionez:

  • Batez ere liseriketa errezeko karbohidratoz osatua dago. Proteina kantitate dezente dauzka ere.
  • C, B1 eta K bitamina kantitate garrantzitsuak.
  • Mineralei dagokienez burdina, fosforoa eta magnesioa.
  • Zuntz hartzigarri estimatu bat.

Bere propietateak:

  • Basodilatazioa eragiten du, gaixotasun kardiobaskularra prebenituz.
  • Haste-flora osasungarria elikatzen du, funtsezkoa gure osasun globalerako.
  • Heste-mugikortasuna erregulatzen du beherakoa eta idorreriaren kontra arituz.

Lekari guztiek bezela antinutriente bat dauka, fitatoa, mineral gutxiago xurgatzea eraginez. Desaktibatzeko ondorengo aukera hauek daude:

  • Egosi aurretik 6 orduz beratzen utzi.
  • Entsaladatan jateko ernetzaile batean ernetu ditzakegu: bitamina eta aminoazido gehiago sortzen dira.
  • Beraiek hartzitzea, bere propietateak biderkatzen duena.

Beti bezela, pesticida eta beste kimikoen kalteak saihesteko, hobe agroekológikoak. Gure gorputzeko, gure gizarteko eta gure planetako osasunak eskertuko dizu!

Labore

Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo

ORDUTEGIA

 

Astelehen - Ostiral:

10.00-13.30 | 17:00 - 20:30

Larunbatak:

10:00 - 14:00

TELEFONOA

 

KONTAKTUA

 

FOLLOW US