Romanescua 

 lurrunetan laranja ozpin-olioarekin

  • Romanescu 1 

  • 70 ml oliba olio
  • 40ml ardo ozpin
  • Laranja azal birrindua
  • Kipulina
  • Gatza

Pertsona kopurua:

4

Prestaketa denbora:

20 minutu

Jatordua:

Edozein otordutarako egokia

1. pausua

Lapiko handi baten litro erdi ur jarri sutan.  Lurrunetan sukaldazteko saskia lapikoan egokitu eta aurrez garbitutako romanescua barruan jarri.

2. pausua

Urak irakiten duen bitartean lapikoa 10 minutuz estalita utzi . Labanarekin romanescua eginda dagoela baieztatu.

 

3. pausua

Ontzi txiki baten olioa, ozpina eta laranja azal birrindua nahastu. Tipulina fin moztu eta nahasketari gehitu. Azkenik, gatzez ondu norberaren gustura.

Olio-ozpin hau ordu erdi lehenago egitea komeni da zaporeak integratu daitezen.

 

4. pausua

Romanescua platerrean jarri eta laranja olio-ozpina gainetik gehitu.

 

On egin!

Errezeta gehiago

Kalabaza Pizza

Kalabaza Pizza

Kalabaza xaflatan moztu, ez oso finak, eta zuritu …

Labore

Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo

ORDUTEGIA

 

Astelehen - Ostiral:

10.00-13.30 | 17:00 - 20:30

Larunbatak:

10:00 - 14:00

TELEFONOA

 

KONTAKTUA

 

FOLLOW US