Romanescua 

 lurrunetan laranja ozpin-olioarekin

  • Romanescu 1 

  • 70 ml oliba olio
  • 40ml ardo ozpin
  • Laranja azal birrindua
  • Kipulina
  • Gatza

Pertsona kopurua:

4

Prestaketa denbora:

20 minutu

Jatordua:

Edozein otordutarako egokia

1. pausua

Lapiko handi baten litro erdi ur jarri sutan.  Lurrunetan sukaldazteko saskia lapikoan egokitu eta aurrez garbitutako romanescua barruan jarri.

2. pausua

Urak irakiten duen bitartean lapikoa 10 minutuz estalita utzi . Labanarekin romanescua eginda dagoela baieztatu.

 

3. pausua

Ontzi txiki baten olioa, ozpina eta laranja azal birrindua nahastu. Tipulina fin moztu eta nahasketari gehitu. Azkenik, gatzez ondu norberaren gustura.

Olio-ozpin hau ordu erdi lehenago egitea komeni da zaporeak integratu daitezen.

 

4. pausua

Romanescua platerrean jarri eta laranja olio-ozpina gainetik gehitu.

 

On egin!

Errezeta gehiago

Hortzetako pasta naturala

Hortzetako pasta naturala Salbia edo ezkaia Menda-belar esentzia olioa Gatza Buztin zuria | Garrantzitsua da barne erabilerarako izatea, “caolin” izenez ere ezaguna da. 1. pausua Salbia edo ezkaiarekin infusio bat egin, (irakindako urarekin edalontzi bat bete eta...

Ilarrak urdaiazpiko eta arraultza galdarraztatuarekin

Ilarrak urdaiazpiko eta arrautzarekin 800 gr ilar Kipula bat 2 berakatz hortz 100 gr urdaiazpiko puntak 4 arraultza Oliba olioa Gatza Piperrautsa 2 tomate saltsa gilarakada Pertsona kopurua: 4Prestaketa denbora: -Jatordua: Bazkal ordurako egokia 1. pausua Berakatza...

Labore

Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo

ORDUTEGIA

 

Astelehen - Ostiral:

10.00-13.30 | 17:00 - 20:30

Larunbatak:

10:00 - 14:00

TELEFONOA

 

KONTAKTUA

 

FOLLOW US