Barraskiloak

Oskoldun molusku gasterópodo lurtar hauek, gutxienez Harri Arotik kontsumitzen den elikagai bat da. Jadanik erromatar inperioan hauek hazteko ortuak zeuden.

 

 

Ezaugarriak

  • Kalitate haundiko haragia da, kasik behar ditugun aminoazido guztiak eskintzen baitizkigu. Gure gorputzak aminoazidoak molekulak osatzeko osatzeko erabiliko ditu. Funtzio ugari gauzatu eta egitura askotarikoak eraikiko dituzte (zelula-errezeptoreak, hormonak, zuntz muskularrak, entzimak,…) .
  • Funtzio zelular askotarako oinarrizkoak diren magnesio, potasio, burdin eta kaltzio kantitate haundiak dauzka. Hainbat bitamina ere badauzka (A, B9, B3 eta E).

  • Euskal Herrian soilik “saltsa gorrian / bizkaitar erara” kontsumitzen den arren, malgutasun kulinario handia dute barraskiloek: “perretxiko eta ardoarekin”, “butifarrarekin”, gurin eta berakatzarekin”, “tomate eta pernilarekin”,…

Labore

Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo

ORDUTEGIA

 

Astelehen - Ostiral:

10.00-13.30 | 17:00 - 20:30

Larunbatak:

10:00 - 14:00

TELEFONOA

 

KONTAKTUA

 

FOLLOW US