Kalabaza pizza
-
4 Kalabaza xafla (hazirik gabekoak)
-
Oliba olioa
-
Gatza
- Oliba olioa
-
Tomate saltsa
-
Gazta birrindua
-
Osagaiak aukeran (barazkiak, olibak, odolkiak, zizak…)

Pertsona kopurua:
3-4
Prestaketa denbora:
Ordu 1
Jatordua:
Afal ordurako egokia
1. pausua
Kalabaza xaflak moztu, ez oso finak, eta zuritu.
2. pausua
Labea 180º-tan berotu eta kalabaza xaflak sartu gatz eta olio pittin batekin. 15 minutu ondoren kalabaza zatiei buelta eman eta beste 15 minutuz labean utzi. Eginda daudenean, kalabaza xaflak labetik atera.
3. pausua
Bitartean, pizzarako osagaiak prestatzen joango gara:
Gazta birrindu.
Barazkiak sartaginean gorritu (kipula, piperra, porrua…).
4. pausua
Bitartean almendrak, intxaurrak, olioa eta gatza birrindu, saltsa lodi bat lortu arte.
5. pausua
Guztia, estali gabe, labean sartu 6 edo 8 minutuz.
On egin!
Errezeta gehiago
Hortzetako pasta naturala
Hortzetako pasta naturala Salbia edo ezkaia Menda-belar esentzia olioa Gatza Buztin zuria | Garrantzitsua da barne erabilerarako izatea, “caolin” izenez ere ezaguna da. 1. pausua Salbia edo ezkaiarekin infusio bat egin, (irakindako urarekin edalontzi bat bete eta...
Ilarrak urdaiazpiko eta arraultza galdarraztatuarekin
Ilarrak urdaiazpiko eta arrautzarekin 800 gr ilar Kipula bat 2 berakatz hortz 100 gr urdaiazpiko puntak 4 arraultza Oliba olioa Gatza Piperrautsa 2 tomate saltsa gilarakada Pertsona kopurua: 4Prestaketa denbora: -Jatordua: Bazkal ordurako egokia 1. pausua Berakatza...
Labore
Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo
ORDUTEGIA
Astelehen - Ostiral:
10.00-13.30 | 17:00 - 19:00
Larunbatak:
10:00 - 13:30
FOLLOW US