Kalabaza pizza
  • 4 Kalabaza xafla (hazirik gabekoak)

  • Oliba olioa

  • Gatza

  • Oliba olioa
  • Tomate saltsa

  • Gazta birrindua

  • Osagaiak aukeran (barazkiak, olibak, odolkiak, zizak…)

Pertsona kopurua:

3-4

Prestaketa denbora:

Ordu 1

Jatordua:

Afal ordurako egokia

1. pausua

Kalabaza xaflak moztu, ez oso finak, eta zuritu.

2. pausua

Labea 180º-tan berotu eta kalabaza xaflak sartu gatz eta olio pittin batekin. 15 minutu ondoren  kalabaza zatiei buelta eman eta beste 15 minutuz labean utzi. Eginda daudenean, kalabaza xaflak labetik atera.

 

3. pausua

Bitartean, pizzarako osagaiak prestatzen joango gara:

Gazta birrindu.

Barazkiak sartaginean gorritu (kipula, piperra, porrua…).

 

4. pausua

Bitartean almendrak, intxaurrak, olioa eta gatza birrindu, saltsa lodi bat lortu arte.

 

5. pausua

Guztia, estali gabe, labean sartu 6 edo 8 minutuz.

 

On egin!

Errezeta gehiago

Baserri Mimintzepe

Iker comenzó en 2011 a poner en marcha el proyecto actual de producción de verduras y fruta …

Mimintzepe baserria

Iker 2011an hasi zen gaur egungo hortugintza eta frutagintza ekologikoko proiektua finkatzen

Labore

Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo

ORDUTEGIA

 

Astelehen - Ostiral:

10.00-13.30 | 17:00 - 20:30

Larunbatak:

10:00 - 14:00

TELEFONOA

 

KONTAKTUA

 

FOLLOW US