Kalabaza pizza
  • 4 Kalabaza xafla (hazirik gabekoak)

  • Oliba olioa

  • Gatza

  • Oliba olioa
  • Tomate saltsa

  • Gazta birrindua

  • Osagaiak aukeran (barazkiak, olibak, odolkiak, zizak…)

Pertsona kopurua:

3-4

Prestaketa denbora:

Ordu 1

Jatordua:

Afal ordurako egokia

1. pausua

Kalabaza xaflak moztu, ez oso finak, eta zuritu.

2. pausua

Labea 180º-tan berotu eta kalabaza xaflak sartu gatz eta olio pittin batekin. 15 minutu ondoren  kalabaza zatiei buelta eman eta beste 15 minutuz labean utzi. Eginda daudenean, kalabaza xaflak labetik atera.

 

3. pausua

Bitartean, pizzarako osagaiak prestatzen joango gara:

Gazta birrindu.

Barazkiak sartaginean gorritu (kipula, piperra, porrua…).

 

4. pausua

Bitartean almendrak, intxaurrak, olioa eta gatza birrindu, saltsa lodi bat lortu arte.

 

5. pausua

Guztia, estali gabe, labean sartu 6 edo 8 minutuz.

 

On egin!

Errezeta gehiago

Hortzetako pasta naturala

Hortzetako pasta naturala Salbia edo ezkaia Menda-belar esentzia olioa Gatza Buztin zuria | Garrantzitsua da barne erabilerarako izatea, “caolin” izenez ere ezaguna da. 1. pausua Salbia edo ezkaiarekin infusio bat egin, (irakindako urarekin edalontzi bat bete eta...

Ilarrak urdaiazpiko eta arraultza galdarraztatuarekin

Ilarrak urdaiazpiko eta arrautzarekin 800 gr ilar Kipula bat 2 berakatz hortz 100 gr urdaiazpiko puntak 4 arraultza Oliba olioa Gatza Piperrautsa 2 tomate saltsa gilarakada Pertsona kopurua: 4Prestaketa denbora: -Jatordua: Bazkal ordurako egokia 1. pausua Berakatza...

Labore

Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo

ORDUTEGIA

 

Astelehen - Ostiral:

10.00-13.30 | 17:00 - 20:30

Larunbatak:

10:00 - 14:00

TELEFONOA

 

KONTAKTUA

 

FOLLOW US