Indaba gorri

beganoak

  • Indaba gorri 1kg, ( berebiziko garrantzia dauka indabak kalitatezkoak izateak) 

  • Tipula gorria 1/2
  • Porru 1
  • Piper txorizero 1
  • Oliba olio txorrotada bat
  • 5 litro ur

Pertsona kopurua:

4-6

Prestaketa denbora:

3-4 ordu 

Jatordua:

Bazkal ordurako egokia

1. pausua

Aurreko egunean berazten jarritako indabak gainontzeko osagaiekin lapikoan jarri.

2. pausua

Sua potentziarik handienean jarri urak irakin arte.

 

3. pausua

Irakiten hasten denean, suaren potentzia jaitsi gutxiengo irakite puntura eraman arte (burbuilak oso txikiak izan behar dira).

 

4. pausua

Sukaldatzen utzi 3-4 orduz (edo indabak prest egon arte).

 

5. pausua

Bukatu baino pare bat minutu lehenago gatza bota eta probatu.

 

6. pausua

Aza egosia eta piparrekin lagundu ditzakegu indabak.

 

OHARRAK

* Ur gehiago behar izatekotan, beti hotzean gehitu.

*Garrantzitsua da irakite puntua oso baxua izatea, bestela, indabak apurtuko dira.Lapikoa pil-pila egiten ari bagina bezala mugitu, inoiz ez koilara sartuta.  Egun batetik bestera bereziki goxo geratzen dira.

* Salda potolo geratu behar da, txokolate beroa balitz bezala.

 

On egin!

Errezeta gehiago

Kalabaza labean

Labea 200ºtan berotzen jarri. Labearen bandejan olio pixkat zabaldu.Kuia zatietan moztu eta bandejan jarri …

Labore

Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo

ORDUTEGIA

 

Astelehen - Ostiral:

10.00-13.30 | 17:00 - 20:30

Larunbatak:

10:00 - 14:00

TELEFONOA

 

KONTAKTUA

 

FOLLOW US