Indaba gorri

beganoak

  • Indaba gorri 1kg, ( berebiziko garrantzia dauka indabak kalitatezkoak izateak) 

  • Tipula gorria 1/2
  • Porru 1
  • Piper txorizero 1
  • Oliba olio txorrotada bat
  • 5 litro ur

Pertsona kopurua:

4-6

Prestaketa denbora:

3-4 ordu 

Jatordua:

Bazkal ordurako egokia

1. pausua

Aurreko egunean berazten jarritako indabak gainontzeko osagaiekin lapikoan jarri.

2. pausua

Sua potentziarik handienean jarri urak irakin arte.

 

3. pausua

Irakiten hasten denean, suaren potentzia jaitsi gutxiengo irakite puntura eraman arte (burbuilak oso txikiak izan behar dira).

 

4. pausua

Sukaldatzen utzi 3-4 orduz (edo indabak prest egon arte).

 

5. pausua

Bukatu baino pare bat minutu lehenago gatza bota eta probatu.

 

6. pausua

Aza egosia eta piparrekin lagundu ditzakegu indabak.

 

OHARRAK

* Ur gehiago behar izatekotan, beti hotzean gehitu.

*Garrantzitsua da irakite puntua oso baxua izatea, bestela, indabak apurtuko dira.Lapikoa pil-pila egiten ari bagina bezala mugitu, inoiz ez koilara sartuta.  Egun batetik bestera bereziki goxo geratzen dira.

* Salda potolo geratu behar da, txokolate beroa balitz bezala.

 

On egin!

Errezeta gehiago

Hortzetako pasta naturala

Hortzetako pasta naturala Salbia edo ezkaia Menda-belar esentzia olioa Gatza Buztin zuria | Garrantzitsua da barne erabilerarako izatea, “caolin” izenez ere ezaguna da. 1. pausua Salbia edo ezkaiarekin infusio bat egin, (irakindako urarekin edalontzi bat bete eta...

Ilarrak urdaiazpiko eta arraultza galdarraztatuarekin

Ilarrak urdaiazpiko eta arrautzarekin 800 gr ilar Kipula bat 2 berakatz hortz 100 gr urdaiazpiko puntak 4 arraultza Oliba olioa Gatza Piperrautsa 2 tomate saltsa gilarakada Pertsona kopurua: 4Prestaketa denbora: -Jatordua: Bazkal ordurako egokia 1. pausua Berakatza...

Labore

Haro plaza 3
48004, Santutxu
Bilbo

ORDUTEGIA

 

Astelehen - Ostiral:

10.00-13.30 | 17:00 - 20:30

Larunbatak:

10:00 - 14:00

TELEFONOA

 

KONTAKTUA

 

FOLLOW US